-->

Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar kitabını inceleyeceğiz. Ali Kurdoğlu tarafından yazılan Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar kitabı 2015-05-19 tarihinde yayınlanmıştır. 154 sayfa olarak yayınlanan Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup SAM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ali Kurdoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar Kitabı Tanıtım Bülteni

Ali Kurdoğlu tarafından kaleme alınmış Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hatıralar da, bir yönüyle, tarihe ışık tutabilen kaynaklardır. Benim bu mütevazi çalışmam asla bir tarih olmadığı gibi bir hatıra da değildir; ben sadece çocukluğumdan itibaren görüp yaşadıklarımı elimden geldiği kadar kendi çerçevesinde kaleme almaya çalıştım. Yazdıklarımın içinde görmediğim ve yaşamadığım tek bir şey yoktur. Rivayetlere, şunun bunun anlatımlarına pek yer vermedim dersem belki de doğruyu söylemiş olurum. Tespit edebilmekle gurur duyduğum en güzel şey, toplumumuzun dini hassasiyetinin çok yüksek olması, özellikle onu yönetenlerin kendilerini halktan uzak tutması sebebiyle zaman zaman peşlere takılıp sürüklenerek bugünkü gibi tehlikeli acılar çekse de, halkımızın okul eğitiminden yoksun olmasına rağmen büyük ve köklü değişim ve dönüşümlerin içinde bocalayıp yıkılmadan köklerine dayanıp ondan ilham alarak milli duruşuna asla halel getirmeden eninde sonunda doğru yolu bulması, ondan asla en küçük bir kayıp vermemiş olmasıdır; Türk Milletinin bu özelliğine hayran kaldığımı söylemeden geçersem vebal altında kalacağıma inanıyorum. Türk insanının, daha geniş tabiriyle Anadolu insanının genel karakteri muhafazakârlıktır: devletine, milletine, vatanına, dinine, bayrağına, ailesine, yani milli kimliğine, noksanlıkları olsa da, karşılıksız candan bağlıdır ve bunu herkes bilir, veya bilmelidir. O hep, farkında olmasa da, milli yaşar. Onu yönetenlerin de kendisi gibi muhafazakâr olmalarını ve öyle yaşamalarını bekler ve ister. Hatta buna o kadar büyük bir önem verir ki, iktidar sahipleri kendileri gibi yaşadıkları müddetçe akıl almayacak şekilde desteklenir. Yöneticiler kendilerini halktan uzak tutarlarsa halkımız bunu hemen görür, ses çıkarmaz ama o da uzak durur ve ondan kurtulmak için de uygun zaman bekler. Yeryüzünde böyle bir millet kolay bulunmaz. Eğer Türk Milletini demokrasiyle yönetecekseniz, yani sandıkla iktidara gelmek isterseniz bu kimliğe uygun hareket etmek mecburiyetinde kalırsınız. Bunun başka bir yolu yoktur. Devleti yönetenlerin bunun değerini çok iyi bilmeleri, devletsiz milletin olamayacağı gerçeğine bütün kalbiyle inanan insanlarımızın karşısına milletsiz devletin olamayacağı karşılığıyla çıkıp onu bu duygularla kucaklamaları en doğru tutum olacaktır. Toplumumuzda değişim ve dönüşümler rızaya ve milli eğitime dayalı olarak değil de yasaklama ve baskı yöntemleriyle yapılmaya çalışıldığı takdirde, başlangıçta 'oldu ve tuttu' gibi görünmesine rağmen, tarihte birçok örneklerinde görüldüğü gibi, sosyal ve hukuki değişim süreci hem acılarla dolu olur, hem de büyük çalkantılara sebep olur, öyle değil mi? İstendiği anda devletine, vatanına ve bütün değerleri uğruna can vermeye hazır duran, vatanına ve dinine son derece bağlılığı dolayısıyla yönetilmesi kolay fedakâr insanımız nice övgülere layıktır; devleti de ona saygıyla muamele etmelidir; o, bunu fazlasıyla hak ediyor.


Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar


Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar Kitabı İndirme Linkleri


Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar Pdf İndirme Linkleri

Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar Yandex Disk Pdf İndir

Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar Google Drive Pdf İndir


Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar Epub İndirme Linkleri

Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar Yandex Disk Ebup İndir

Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar Google Drive Epub İndir


Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar Mobi İndirme Linkleri


Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar Yandex Disk Mobi İndir

Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar Etiketleri

Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar kitabı hakkında genel bilgiler, Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar kitabının yazarı kimdir, Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar kitabının özeti, Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar pdf indirme linki, Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar epub indirme linki, Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar mobi indirme linki, Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar kitabını indir, Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar kitabı tanıtım bülteni, Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar arka kapak yazısı, Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar kitabı kaç sayfa, Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar hangi yayınevi tarafından basıldı, Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar kitabının türü nedir, Lamba Işıklarını Yutan Karanlıklar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU