-->

D'alembert Prensibi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


D'alembert Prensibi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda D'alembert Prensibi kitabını inceleyeceğiz. Andrew Crumey tarafından yazılan D'alembert Prensibi kitabı 2008-01-07 tarihinde yayınlanmıştır. D'alembert Prensibi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup HİT KİTAP YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. D'alembert Prensibi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Andrew Crumey tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


D'alembert Prensibi Kitabı Tanıtım Bülteni

Andrew Crumey tarafından kaleme alınmış D'alembert Prensibi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Beni asla hayal kırıklığına uğratmayan en sevdiğim üç dört çağdaş yazardan biri; çok zeki, çok eğlenceli ve çok özgün bir yazar."Jonathan Coe ANDREVV CRUM.EY AndrewCrumey1961 yılında Glasgpw'da dofjdu. Londra'da, Imperial Kolej ile StAndrews Üniversitesi 'nde kuramsal fizik ve matematik okudu. Her iki konuda da üstün başarı madalyası altlı ve birincilikle mezun oldu. Ardından Leeds Üniversitesinde doğrusal olmayan dinamikler üzerine doktora sonrası araştırmasını yürüttü. 1992 yılında, şu anda karısı ve iki çocuğuyla birlikte yaşadıfjf, Neıvcasile'a yerleşerek dürt yıl lise öğretmeni olarak çalıştı, Daha sonra ScotlanĞ on Sunöay gazetesinin edebiyat editörlüğünü yapmaya başladı ve 2006 yılında NorlhernRock Foundation Yazarlar Ödillü'nü kazanana dek bu görevini sürdürdü,İç içe geçmiş üç hikâyeden oluşan bu kitap aslında D'Alembert'in, Diderot ile birlikte üç ana başlık altında -Hafıza, Akıl ve Hayal Gücü- tasnif ettiği ünlü Ansiklopediye gönderme yaparak ilerler.Kitaba adını da veren ve Hafıza'yi temsil eden ilk öyküde, on sekizinci yüzyıl Fransız matematikçisi Jean Le Rond D'Alembert'in, Julie de L'Espinasse'a duyduğu karşılıksız tutku anlatılır; bütün romanın da temel çıkış noktasıdır bu aşk. Teorik matematikteki üstün başarısı aşk karşısında yok olup giden gerçek bir tarihi figürün kurmaca hatıralarına tanık oluruz. Aklı temsil eden ikinci bölümse Magnus Ferguson'un Güneş Sistemi'ne temellenir; mantık ve felsefeye çeşitli yaklaşımları ele alan çılgınca, çok eğlenceli bir çıkmaz sokaktır burası. Hayal Gücü'nü temsil eden "Rreinsadt'dan Öyküler" başlıklı son bölümdeyse, hikâye anlatıcı Pfitz girer devreye. D'Alembert'in kendi trajik öyküsüne göndermeler yapan bu hikâyeler, bizi her şeyin başlangıcına, altta yatan temel ilkeye götürür. Calvino ve Borges'le kıyaslanan, daha ilk romanıyla Saltire En İyi Roman Ödülü'nü alan, İngiltere'nin en prestijli ödüllerinden Northern Rock Foundation Writers Ödülü'ne layık görülen, kendi kuşağının en önemli temsilcilerinden sayılan İskoç yazar Andrew Crurney, üç parçalı tarihi romanı D'Alembert Prensibinde gerçek kişi ve olaylarla örülü kurmaca bir öyküyle büyülüyor okurlarını.


D'alembert Prensibi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: D'alembert Prensibi


D'alembert Prensibi Kitabı İndirme Linkleri


D'alembert Prensibi Pdf İndirme Linkleri

D'alembert Prensibi Yandex Disk Pdf İndir

D'alembert Prensibi Google Drive Pdf İndir


D'alembert Prensibi Epub İndirme Linkleri

D'alembert Prensibi Yandex Disk Ebup İndir

D'alembert Prensibi Google Drive Epub İndir


D'alembert Prensibi Mobi İndirme Linkleri


D'alembert Prensibi Yandex Disk Mobi İndir

D'alembert Prensibi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


D'alembert Prensibi Etiketleri

D'alembert Prensibi kitabı hakkında genel bilgiler, D'alembert Prensibi kitabının yazarı kimdir, D'alembert Prensibi kitabının özeti, D'alembert Prensibi pdf indirme linki, D'alembert Prensibi epub indirme linki, D'alembert Prensibi mobi indirme linki, D'alembert Prensibi kitabını indir, D'alembert Prensibi kitabı tanıtım bülteni, D'alembert Prensibi arka kapak yazısı, D'alembert Prensibi kitabı kaç sayfa, D'alembert Prensibi hangi yayınevi tarafından basıldı, D'alembert Prensibi kitabının türü nedir, D'alembert Prensibi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU