-->

İkra Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İkra Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İkra kitabını inceleyeceğiz. Fatih Duman tarafından yazılan İkra kitabı 2018-01-23 tarihinde yayınlanmıştır. İkra kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup NESİL YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İkra hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fatih Duman tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İkra Kitabı Tanıtım Bülteni

Fatih Duman tarafından kaleme alınmış İkra kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ben yalnızca derdimden anlayacak bir kişi arıyorum, tek bir kişi... Ve işte tam da onun için yazıyorum. Cânım kâri, sen varsın, biliyorum. Çok uzak bir şehirde belki ya da bir defa yüzünü görme ihtimalim hiç olmasa da ve hiç tanımayacak olsak da birbirimizi ben yine de senin var olduğunu ve bir yerlerde hayalime ortak olduğunu, dualarıma 'âmin' dercesine yazdıklarımı okuduğunu biliyorum. Zira, bence yazmak da dua etmek gibi... Ve bizim gibilerin kitaplara sevdası şunun için biliyorum, zira kelamın da, kalemin de ve gönlün de sahibi olan, "Oku" diyor hepimize. Biz, "Neyi?" diye bile sormaktan aciziz oysa. Ya da hadi itiraf edelim; gafiliz... Ama mademki O, sözüne "Oku" diye başladı, işte onun içindir sevdamız kitaplara... Ama ben yine de eski bir İstanbul kıraathanesinde, tahta iskemlelere oturup da ince belliden demli çaylarımızı yudumlarken dertleşip de söylemek isterdim sana bunları... Cânım kâri! Sen var ol, ol ki hayalime bir sırdaş olduğuna inanayım.


İkra Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İkra


İkra Kitabı İndirme Linkleri


İkra Pdf İndirme Linkleri

İkra Yandex Disk Pdf İndir

İkra Google Drive Pdf İndir


İkra Epub İndirme Linkleri

İkra Yandex Disk Ebup İndir

İkra Google Drive Epub İndir


İkra Mobi İndirme Linkleri


İkra Yandex Disk Mobi İndir

İkra Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İkra Etiketleri

İkra kitabı hakkında genel bilgiler, İkra kitabının yazarı kimdir, İkra kitabının özeti, İkra pdf indirme linki, İkra epub indirme linki, İkra mobi indirme linki, İkra kitabını indir, İkra kitabı tanıtım bülteni, İkra arka kapak yazısı, İkra kitabı kaç sayfa, İkra hangi yayınevi tarafından basıldı, İkra kitabının türü nedir, İkra kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU