-->

Dune Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Dune kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Dune kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Dune kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
"Yüzüklerin Efendisi dışında bu kitapla kıyaslanacak başka bir kitap yok." -Arthur C. Clarke-"Güçlü, inandırıcı ve usta işi." -Robert A. Heinlein-"Modern bilimkurgunun mihenk taşlarından biri." -Chicago Tribune-En İyi Roman kategorisinde Hugo Ödülü En İyi Roman kategorisinde Nebula ÖdülüOkurlar tarafından 20. yüzyılın en iyi bilimkurgu yapıtı seçilen Dune serisi, yepyeni kapakları ve gözden geçirilmiş çevirileriyle 50. yılında İthaki'de. Modern edebiyatın en epik mesih anlatılarından biri sayılan Dune, genç Paul Atreides'in hikâyesini anlatır. Atreides'in ailesi, evrendeki en önemli ve en değerli madde olan melanj 'baharatının' tek kaynağı olarak bilinen Arrakis gezegeninin kontrolünü kabul etmiştir. İmpatorluğun güçleri Arrakis'in kontrolü için birbirlerinin boğazına sarılırken, politika, din, ekoloji, teknoloji ve insani duyguların çok katmanlı, karmaşık etkileşiminden benzersiz bir hikâye doğacaktır. Frank Herbert'ın yarattığı evren, yıllar boyunca milyonlarca okurun zihninde gerçekliğini kabul ettirdi ve bugün de ayakta. İyi bir bilimkurgu ve iyi bir edebiyat yapıtı okumak isteyen herkesin yolu Dune serisinde birleşiyor… İthaki'nin yepyeni "Bilimkurgu Klasikleri" dizisi Dune efsanesiyle başlıyor… (Tanıtım Bülteninden) İnce Kapak: Sayfa Sayısı: 712Baskı Yılı: 2016 e-Kitap: Sayfa Sayısı: 581Baskı Yılı: 2016 Dili: Türkçe Yayınevi: İthaki Yayınları   Kitap Adı: Dune Yazar: Frank Herbert Kapak İllüstrasyonu: Ozan Korkut Yayın Koordinatörü: Tuğçe Nida Sevin Çevirmen: Dost Körpe Editör: Saygı Ortanca Kapak Tasarımı: Şükrü Karakoç Yayınevi: İthaki Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x21 İlk Baskı Yılı: 2015 Baskı Sayısı: 3. Basım Dil: Türkçe Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786053754794 Ödüller Hugo Ödülü Nebula Ödülü

***** Dune kitabını için satın alma linkleri:
Dune kitabını satın al

***** Dune indirme linkleri:
Dune kitabını PDF İndir
Dune kitabını ePub İndir
Dune kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Dune kitabını ele aldık. Dune kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Dune kitabının yazarı, Dune kitabının fiyatı ve Dune yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Dune kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Dune kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Dune kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Dune kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU