-->

Karanlığın Sol Eli Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Karanlığın Sol Eli kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Karanlığın Sol Eli kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Karanlığın Sol Eli kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)     “Bilimkurgu”nun en önemli iki ödülü olan Hugo ve Nebula’yı kazanarak kısa zamanda türünün klasikleri arasına giren Karanlığın Sol Eli, dünyamıza çok benzeyen Kış adlı bir gezegende geçmektedir. Bu gezegende, yılın en sıcak zamanlarında bile yarı-kutup iklimi yaşanmaktadır ve tüm sakinleri çift cinsiyetlidir (androjen). Cinsel kimliğin bir statü ya da güç aracı olarak kullanılmadığı bu gezegende, kişiler yılın belli bir döneminde o anki hormonal durumlarına göre erkek ya da kadın olmaktadırlar. Öyle ki, birkaç çocuk doğurmuş bir anne daha sonra başka çocukların babası olabilmektedir. “Arkadaşlık” ve “sevgililik” arasındaki “boşluk” anlamsızlaşmış; insan düşüncesini belirleyen düalizm eğilimi azalmış; insanlığın güçlü/zayıf, koruyucu/korunan, hükmeden/hükmedilen, sahip olan/sahip olunan gibi ikiliklerini oluşturan temeller zayıflamıştır. Cehaletin, şimdinin, mevcudiyetin ilerlemeden daha gözde olduğu bir gezegendir Kış. Bir gün Kış’a uzaydan bir erkek elçi gelir ve onların da katılmasını istediği bir gezegenler birliğinden söz eder... Elçinin gelişiyle birlikte yerli ile yabancı, erkek ile dişi, benzerlik ve benzemezlik, parça ile bütün arasındaki ilişki ve çelişkiler insanlardaki karşılıklarını bulup yaşamaya başlar...       Kitap Adı: Karanlığın Sol Eli Yazar: Ursula K. Le Guin Çevirmen: Ümit Altuğ Yayınevi: Ayrıntı Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Türkçe Orijinal Adı: The Left Hand of Darkness Barkod: 9789755390444 Ödüller Hugo Ödülü Nebula Ödülü

***** Karanlığın Sol Eli kitabını için satın alma linkleri:
Karanlığın Sol Eli kitabını satın al

***** Karanlığın Sol Eli indirme linkleri:
Karanlığın Sol Eli kitabını PDF İndir
Karanlığın Sol Eli kitabını ePub İndir
Karanlığın Sol Eli kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Karanlığın Sol Eli kitabını ele aldık. Karanlığın Sol Eli kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Karanlığın Sol Eli kitabının yazarı, Karanlığın Sol Eli kitabının fiyatı ve Karanlığın Sol Eli yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Karanlığın Sol Eli kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Karanlığın Sol Eli kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Karanlığın Sol Eli kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Karanlığın Sol Eli kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU