-->

Zaman Makinesi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Zaman Makinesi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Zaman Makinesi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Zaman Makinesi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Victoria dönemi Londra’sında yaşayan bir bilim insanı zamanda yolculuk yapmak üzere icat ettiği makineyle geleceğin İngiltere’sini ziyaret eder. Sekiz Yüz İki Bin Yedi Yüz Bir yılında yaşadığı macerayı bir dost meclisinde anlatır. Geleceğin dünyası ayrıcalıklı insanların; güzel, narin ve tembel Eloi’ların rahat ve kaygısız bir yaşam sürdükleri bir yerdir. Ancak Zaman Gezgini bu macera sırasında çok geçmeden yeraltı dünyasına ait hortlaksı Morlock’ları da keşfetmiştir. Wells, Victoria dönemi İngiltere’sinde varsıllarla yoksullar arasında giderek büyüyen uçuruma yönelik keskin eleştirisinde, tarihin ve gelişmenin anlamını sorgular. Toplumsal adaletsizliğin sürüp gitmesi halinde yol açabileceği felaketlere dair uyarıda bulunur. 1895’te yayımlanan Zaman Makinesi, bilimkurgu edebiyatının köşe taşlarından biri olarak, kuşaklar boyu yazarları etkiledi. 21. yüzyılda yaklaşan çevre felaketlerine ve gezegenimizin yazgısına ilişkin kaygılara dair bir öngörü barındıran eskatolojik boyutuyla güncelliğini bugün de koruyor.   (Tanıtım Bülteninden)     Kitap Adı: Zaman Makinesi Yazar: H. G. Wells Çevirmen: Celal Üster Editör: Gamze Varım Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 12,5 x 20,5 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052952528

***** Zaman Makinesi kitabını için satın alma linkleri:
Zaman Makinesi kitabını satın al

***** Zaman Makinesi indirme linkleri:
Zaman Makinesi kitabını PDF İndir
Zaman Makinesi kitabını ePub İndir
Zaman Makinesi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Zaman Makinesi kitabını ele aldık. Zaman Makinesi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Zaman Makinesi kitabının yazarı, Zaman Makinesi kitabının fiyatı ve Zaman Makinesi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Zaman Makinesi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Zaman Makinesi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Zaman Makinesi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Zaman Makinesi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU