-->

Kitabiyat Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kitabiyat kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kitabiyat kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kitabiyat kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kitap gürültüsüz ve daima canlı bir toplanma yeri oluşturur ki burada tam bir huzur ve rahatlık vardır.. Montaigne Modern Türk Kütüphaneciliğinin ilk temsilcisi olan Fehmi Ethem Karatay, 1924 yılında Kütüphanecilik eğitimi için Fransa’ya gider. Burada Amerikalılar tarafından açılan ve modern kütüphanecilik metotları öğreten bir okulda bir yıl kadar süren bir eğitim alır. Döndüğünde edindiği temel ve modern kütüphanecilik metotlarını İstanbul Üniversitesi bünyesinde açtığı ilk kütüphanecilik kursuyla yaklaşık otuz kadar öğrenciye aktarır. Kitaplardan kütüphaneye, kataloglamadan bibliyografyaya, sınıflamadan ciltlemeye kadar sayısız konuda deneyimlerini aktarmaya çalışır... Bahsi geçen kursta verdiği derslerin notlarını üç cilt olarak yayınlayan Fehmi Ethem’in bu ilk eserinde kitaplardan okumaya, bibliyografyadan matbaaya kadar basılı eserlerle ilgili kısa notların yer aldığı bir bilgi dünyasına giriş yapacağız..

***** Kitabiyat kitabını için satın alma linkleri:
Kitabiyat kitabını satın al

***** Kitabiyat indirme linkleri:
Kitabiyat kitabını PDF İndir
Kitabiyat kitabını ePub İndir
Kitabiyat kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kitabiyat kitabını ele aldık. Kitabiyat kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kitabiyat kitabının yazarı, Kitabiyat kitabının fiyatı ve Kitabiyat yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kitabiyat kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kitabiyat kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kitabiyat kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kitabiyat kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU