-->

No. 26 - Beyza Alkoç Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün No. 26 - Beyza Alkoç kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. No. 26 - Beyza Alkoç kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

No. 26 - Beyza Alkoç kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sen bırak tutunmayı, dünya bizi sarmalar. Kendimi yaşamaya değer görmediğim her şey benim bu hayattaki esaretimdir. Mine çocukluk döneminde babasından şiddet görmüş, annesi tarafından terk edilmiş ve sonrasında yurtta büyütülmüştür. Geçmiş travmalarının ve acılarının üzerine kendisine kurduğu yeni hayatında internetten Yeşil Küpeli Kız takma ismiyle magazin haberleri yaparak milyonlarca takipçiye ulaşmıştır. Mine'nin şimdiki haber hedefi ise hızla yayılan müzik videosuyla bir gecede şöhrete kavuşan, genç kızların yeni sevgilisi Efe Duran'dır... Mine ve Efe’yi aynı çatı altında bir araya getiren No. 26, ikisi için de geri dönüşü olmayan bir değişimin başlangıcı olacaktır. Bize hiçbir şeyi yaşamayı hak görmeyen herkese bir çiçeğin bataklıktan da doğabileceğini göstereceğiz. Marka İndigo Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 480 Yayın Tarihi 2021 Yazar Beyza Alkoç Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV0000037M3P

***** No. 26 - Beyza Alkoç kitabını için satın alma linkleri:
No. 26 - Beyza Alkoç kitabını satın al

***** No. 26 - Beyza Alkoç indirme linkleri:
No. 26 - Beyza Alkoç kitabını PDF İndir
No. 26 - Beyza Alkoç kitabını ePub İndir
No. 26 - Beyza Alkoç kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün No. 26 - Beyza Alkoç kitabını ele aldık. No. 26 - Beyza Alkoç kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda No. 26 - Beyza Alkoç kitabının yazarı, No. 26 - Beyza Alkoç kitabının fiyatı ve No. 26 - Beyza Alkoç yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız No. 26 - Beyza Alkoç kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece No. 26 - Beyza Alkoç kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz No. 26 - Beyza Alkoç kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. No. 26 - Beyza Alkoç kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU