-->

Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“İslam bir yaşam biçimidir, Batı psikolojisi insanların psikolojisini değiştirmekte ve bir yaşam biçimi şeklinde karşımıza çıkmaktadır. İslamî psikoloji ‘yeni bir dünya görüşü geliştiriyorum’ demektir. Müslümanlar İslamî psikoloji ile modern psikolojiyi bir araya nasıl getirebilir, buna bakmalıdır.” Prof. Dr. Malik Badri “İslam, insanlığı sözlü ve ilahi en iyi yaşam tarzına götüren bir dindir. Psikoloji, davranışı izah etmeye çalışan akademik bir disiplindir. İslam; psikoloji, eğitim, ekonomi, siyaset konularında insan zihnini şaşırtan esrarengiz sorulara cevaplar verir. İslamî psikoloji, İslamî bir perspektiften (İslamî epistemolojiden) ortaya konan psikolojidir.” Prof. Dr. Zubair Bashir Taha “Hep’ten Hiç’e…. Hiç’ten Hep’e bir deveran içindeyiz… İnsanın yeryüzü hikâyesinde kendini anlama, bilme ve yolla bir olma seferinde, hepten mi hiçten mi yola çıktığımız durduğumuz ve varacağımız noktayı belirliyor. Dr. Saliha Uysal’ın kitabı bu ihtiyacı dile getirenlere o elin varlığından bahseden onun nereden nasıl bulunacağına dair yol gösteren bir şifa eli gibi bize uzanıyor…” Doç. Dr. Gülüşan Göcen “Dr. Saliha Uysal’ın bu çalışması, İslamî psikoloji alanının tekâmülüne ve gelişmekte olan literatürüne yapılan önemli bir katkıdır. Dr. Uysal, geçmiş ve bugün için genel bir bakış ve perspektif sağlamanın yanı sıra gelecek için önerilerde de bulunmaktadır. Böyle bir kitap, konuyla ilgilenen herkes için, bu alanda bulunan güncel söylemlere, katkılara ve akımlara aşina olmaları adına vazgeçilmezdir.” Dr. Öğr. Üyesi Hooman Keshavarzi Marka Çamlıca Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 104 Yayın Tarihi 2021 Yazar Saliha Uysal Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV0000065RWX

***** Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabını için satın alma linkleri:
Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabını satın al

***** Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal indirme linkleri:
Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabını PDF İndir
Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabını ePub İndir
Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabını ele aldık. Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabının yazarı, Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabının fiyatı ve Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gelenek ile Gelecek Arasında Islami Psikoloji - Şaliha Uysal kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU