-->

Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
II. Dünya savaşı öncesi ve sürecinde J. Stalin'e ait kulak, repressia, ukaz kararlarıyla birçok insan grubu Türkistan bozkırına ve Sibirya'nın derin ormanlıklarında sürgün kamplarına mahkûm edilmişlerdir. Bu sürgün kamplarına her gruptan insan katılmıştır, bunlar; siyasi muhalifler, ideolojik hasımlar, şüpheli parti elemanları, suçlu bulunan ordu mensupları, kulaklar, itibardan düşmüş sınıfların mensupları, sadakatsizlik yapma olasılığı olduğu düşünülen kişiler, düşman kabul edilen etnik grup elemanları, tüm din adamları, hatta adı geçen kişilerin aile bireyleridir. Baskı, şiddet, zulüm eşliğinde yaşanan sürgünler ailelerin zihin ve duygu dünyasında derin yaralar açmıştır. Dünyanın farklı bölgelerine savrulan bu insanlar bugün yabancı, garip, öteki, sığınmacı, göçmen gibi değişik adlar almışlardır. Rusça'dan çevrilen Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabı Stalinist yönetim biçiminin sonuçları hakkında bilgi verdiği gibi, Ahıska sürgününe ait temel belgeleri de içermektedir. Bu kitabın gerek Ahıska araştırmaları gerekse soğuk savaş dönemi araştırmalarını daha da ileri götüreceği düşünülmektedir.

***** Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabını için satın alma linkleri:
Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabını satın al

***** Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü indirme linkleri:
Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabını PDF İndir
Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabını ePub İndir
Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabını ele aldık. Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabının yazarı, Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabının fiyatı ve Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sovyet Arşivlerine Göre Ahıskalı Türklerin Sürgünü kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU