-->

Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Gizemli Yurt serisinin final kitabında, baş döndürücü bir serüven temposuyla karşılaşacaksınız. "Kahramanlar Âlemi" kitabında ne ararsanız var: Komedi, hüzün, macera, tehlike, eğlence... Lalezade Derviş Dede'nin tadına doyulmaz sırlı deyişleri... Nasreddin Hoca'nın alışılmadık ciddiyet yansıtan hâlleri... Keloğlan'ın hiç bilinmeyen sıra dışı özgeçmişi... Cüce Abbas'ın ünlü bir halk kahramanı olamamasının sebebi... Karagöz'ün meşhur hırçınlığının arka planı... Hepsi ve daha fazlası bu kapağın altında. Ayıp oluyor ama! Hâlâ okumaya başlamadınız mı? Ürün Adı: Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi Ürün Kodu: 9786051292663 Yazar: Polat Onat Basım Yılı: 2020 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 112 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Marka Akis Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 112 Yayın Tarihi 2020 Yazar Polat Onat Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000006GLT2

***** Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabını için satın alma linkleri:
Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabını satın al

***** Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat indirme linkleri:
Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabını PDF İndir
Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabını ePub İndir
Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabını ele aldık. Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabının yazarı, Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabının fiyatı ve Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gizemli Yurt 5 - Kahramanlar Alemi - Polat Onat kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU