-->

Rüzgargülü - Halil Cibran Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Rüzgargülü - Halil Cibran kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Rüzgargülü - Halil Cibran kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Rüzgargülü - Halil Cibran kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Doğunun Nietzsche'si olarak bilinen, Lübnan asıllı filozof, şair ve ressam Halil Cibran, edebiyat dünyasında çok konuşulan pek çok esere imza atmıştır. Özellikle ''Ermiş'' adlı onlarca dile çevrilmiş, en çok okunan kitaplar arasında yerini almıştır. Sevgiyi her şeyin üstünde tutan Halil Cibran'ın, hakikati ararken kaleminden dökülen cümlelerini okurken gerçekten de sevginin kutsallığını tüm kalbinizle hissedeceksiniz.-----Yüreğimin derinliklerinden bir kuş uçtu göklere. Uçtukça daha da büyüdü. Ancak yüreğimi terk etmedi.İçimde yalnızlığımın ötesinde bi başka yalnızlık var, orada oturan tek başınalığım kalabalık bir pazaryeri, seslerim ise seslerin bir kargaşası. Marka Venedik Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 43 Yayın Tarihi 2021 Yazar Halil Cibran Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000006E9MN

***** Rüzgargülü - Halil Cibran kitabını için satın alma linkleri:
Rüzgargülü - Halil Cibran kitabını satın al

***** Rüzgargülü - Halil Cibran indirme linkleri:
Rüzgargülü - Halil Cibran kitabını PDF İndir
Rüzgargülü - Halil Cibran kitabını ePub İndir
Rüzgargülü - Halil Cibran kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Rüzgargülü - Halil Cibran kitabını ele aldık. Rüzgargülü - Halil Cibran kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Rüzgargülü - Halil Cibran kitabının yazarı, Rüzgargülü - Halil Cibran kitabının fiyatı ve Rüzgargülü - Halil Cibran yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Rüzgargülü - Halil Cibran kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Rüzgargülü - Halil Cibran kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Rüzgargülü - Halil Cibran kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Rüzgargülü - Halil Cibran kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU