-->

Modern Punch Nakışı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Modern Punch Nakışı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Modern Punch Nakışı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Modern Punch Nakışı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu kitapta punch iğnesi kullanarak yapabileceğiniz 22 farklı proje bulacaksınız. Kırlentler, çocuk çantası, kilim ve evinizin dekorasyonuna renk katacak duvar dekorları bunlardan yalnızca birkaç tanesi. Kitaptaki projeler geleneksel punch nakışını hem kendiniz hem de eviniz için modern aksesuarlara dönüştürmekte sizlere yol göstermeyi amaçlıyor. Punch nakışında kullanılan malzemeleri, adım adım yapım aşamalarını ve ilham verici projeleri modelleri ile birlikte bu kitapta keşfedebilirsiniz. Bir punch iğnesi, biraz iplik ve bir parça kumaşla yapabileceklerinizi görünce çok şaşıracaksınız!

***** Modern Punch Nakışı kitabını için satın alma linkleri:
Modern Punch Nakışı kitabını satın al

***** Modern Punch Nakışı indirme linkleri:
Modern Punch Nakışı kitabını PDF İndir
Modern Punch Nakışı kitabını ePub İndir
Modern Punch Nakışı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Modern Punch Nakışı kitabını ele aldık. Modern Punch Nakışı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Modern Punch Nakışı kitabının yazarı, Modern Punch Nakışı kitabının fiyatı ve Modern Punch Nakışı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Modern Punch Nakışı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Modern Punch Nakışı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Modern Punch Nakışı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Modern Punch Nakışı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

1 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU