-->

Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bundan tam yüz yıl evvel; yoldaşları öldürülen ve elleri ayakları bağlı olarak Çömlekçi Limanı’na getirilen bir kadının yaşadığı zamandan kesitler…   Bakü’den yola çıkan kafilenin amansız yolculuğu. Kars günleri… Erzurum’da kışkırtılmış halkla yaşananlar… Karabıyık köyü ve bir zamanların ölümcül aşkı… Kurdun kuşun bile saklandığı dağlarda, tipi altında ölümüne bir yolculuk… Madenhanları, Bayburt ve Gümüşhane önlerinde taş, sopa ve küfür altındaki yolculuğun anatomisi… Dağ başında bir karakolda geçirilen gece ve ölüme yürüyen kafilenin geride bıraktığı izler… Maçka yolculuğu, Kop Dağı’nın fırtınaları altındaki “Onbeşler” ve Yorgaki Otel’deki son gece…   Değirmendere önlerinde toplanan kışkırtılmış kalabalık… Abluka altındaki bir avuç insanın ilk defa katilleriyle yüzleşmeleri… Trabzon Çömlekçi Limanı ve kayıkçılar kethüdası Yahya Kâhya’nın elindeki infaz emri… Sürmene’de ölüm yolculuğuna çıkan Onbeşler’in son anları; motordaki boğuşma ve Maria Suphi’nin başına gelenler…   Trabzon Çömlekçi sahilinde bir eve kapatılan Maria’nın direnişi… Nemlizade Ragıp ve Rizeli haydutlarla yaşanan anlar… Onbeşler’in nefes kesen hikâyesi ve Maria Suphi’nin son anları… Tarihin 100 yıllık sırrı aydınlanıyor…

***** Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabını için satın alma linkleri:
Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabını satın al

***** Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü indirme linkleri:
Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabını PDF İndir
Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabını ePub İndir
Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabını ele aldık. Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabının yazarı, Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabının fiyatı ve Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Maria Suphi & Bir Direniş Öyküsü kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU