-->

Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ülkemizde Türk halk ezgilerinin, viyolonsel için piyano eşlikli düzenlemelerinin yer aldığı materyallerin sayısı oldukça azdır. Bu düşünceden yola çıkılarak hazırlanan bu kitapta, halk türkülerinin, viyolonsel eğitiminde yer alan kazanımları sağlayabilecek şekilde uyarlanması amaçlanmıştır.   Kitapta Mağusa Limanı, Akşam Olur Karanlığa Kalırsın, Laçin, Yağmur Yağar Taş Üstüne, Karyolamın Demiri, Ah Yalan Dünyada, Karadeniz ve Harmandalı olmak üzere toplam 8 halk türküsü yer almaktadır. Ton seçiminde halk türkülerinin geleneksel yorumları dinlenerek viyolonselde en parlak tınıyı elde edebilecek tonlar dikkate alınmıştır. Uygulamada kolaylık olması bakımından çok bemollü ve diyezli tonlara yer verilmemiştir. Pozisyon geçişlerinde ise 1’den 9’a kadar tüm pozisyonlar kullanılmış ve tiz pozisyonların pekiştirilmesi amaçlanmıştır.   Kitapta yer alan 8 eserin piyano eşliklerinin bulunduğu video/ses kayıtları, kitabın adıyla açılan Youtube kanalına yüklenmiş ve her bir eserin kare kodu kitapta ilgili sayfanın başına eklenmiştir. Bu kod aracılığıyla her türlü platformdan doğrudan esere ulaşabilir/dinleyebilirsiniz.   Eserlerin sevilerek seslendirilmesi, çello öğrencilerine ve öğretmenlerine yararlı olması dileğiyle.Ülkemizde Türk halk ezgilerinin, viyolonsel için piyano eşlikli düzenlemelerinin yer aldığı materyallerin sayısı oldukça azdır. Bu düşünceden yola çıkılarak hazırlanan bu kitapta, halk türkülerinin, viyolonsel eğitiminde yer alan kazanımları sağlayabilecek şekilde uyarlanması amaçlanmıştır.Kitapta Mağusa Limanı, Akşam Olur Karanlığa Kalırsın, Laçin, Yağmur Yağar Taş Üstüne, Karyolamın Demiri, Ah Yalan Dünyada, Karadeniz ve Harmandalı olmak üzere toplam 8 halk türküsü yer almaktadır. Ton seçiminde halk türkülerinin geleneksel yorumları dinlenerek viyolonselde en parlak tınıyı elde edebilecek tonlar dikkate alınmıştır. Uygulamada kolaylık olması bakımından çok bemollü ve diyezli tonlara yer verilmemiştir. Pozisyon geçişlerinde ise 1’den 9’a kadar tüm pozisyonlar kullanılmış ve tiz pozisyonların pekiştirilmesi amaçlanmıştır.Kitapta yer alan 8 eserin piyano eşliklerinin bulunduğu video/ses kayıtları, kitabın adıyla açılan Youtube kanalına yüklenmiş ve her bir eserin kare kodu kitapta ilgili sayfanın başına eklenmiştir. Bu kod aracılığıyla her türlü platformdan doğrudan esere ulaşabilir/dinleyebilirsiniz. Eserlerin sevilerek seslendirilmesi, çello öğrencilerine ve öğretmenlerine yararlı olması dileğiyle.

***** Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabını için satın alma linkleri:
Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabını satın al

***** Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri indirme linkleri:
Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabını PDF İndir
Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabını ePub İndir
Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabını ele aldık. Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabının yazarı, Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabının fiyatı ve Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Viyolonsel ve Piyano için Halk Türküleri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU