-->

Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sarah J. Maas’ın milyonlarca okura ve sayısız ödüle ulaşan, benzersiz evreni Dikenler ve Güller Sarayı serisi, Feyre’nin ateşli kız kardeşi Nesta’nın yolculuğuyla devam ediyor.    Nesta Archeron her zaman kibirli, çabuk öfkelenen ve yavaş affeden biriydi. Yine de Kazan’a girmeye zorlandığından ve kendi isteği dışında Ulu Peri olduğundan beri, içinde yaşadığı garip dünyada kendine bir yer bulmak için mücadele ediyor. Daha da kötüsü savaşın dehşetini ve içinde kaybettiklerini unutamıyor. Aslında onun öfkesini en hızlı ateşleyen tek bir kişi var: Cassian… Ama Cassian’ın ateşlediği tek şey öfkesi değil…  Bu arada, son savaş sırasında Kıta’ya dönen insan kraliçeler, diyarlardaki barışı tehdit eden yeni ve tehlikeli bir ittifak peşinde. Ve onları durdurmanın anahtarı, Cassian ve Nesta’nın elinde. Savaşın kavurduğu ve belirsizlikle boğuşan bir dünyada Nesta ve Cassian hem içlerindeki hem dışarıdaki canavarlarla mücadele etmek zorundalar…    “Hem tutkulu ve romantik hem de vahşi; çok güzel yazılmış bir efsane. Kesinlikle muhteşem.”   Alexandra Bracken   “Tutku dolu, vahşi, seksi ve cüretkâr… öyle sürükleyici ki…”    USA Today   “Gerilim, romantizm, entrika ve aksiyon. Bu kitabı sakın kaçırmayın!”    HuffPost

***** Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabını için satın alma linkleri:
Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabını satın al

***** Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap indirme linkleri:
Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabını PDF İndir
Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabını ePub İndir
Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabını ele aldık. Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabının yazarı, Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabının fiyatı ve Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gümüş Alevler Sarayı &Dikenler ve Güller Sarayı 4.Kitap kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU