-->

Semenderlerle Savaş Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Semenderlerle Savaş kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Semenderlerle Savaş kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Semenderlerle Savaş kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bizden sonra semenderler gelecek! Gelecek semenderlerindir. Semenderler kültür devrimidir. Velev ki kendi sanatları yok; en azından aptalca idealler, pörsümüş gelenekler ve şiir, müzik, mimari, felsefe ve genel olarak kültür adı altında üretilen tüm o muğlak, sıkıcı, demode paçavraların altında belleri bükülmedi. Midemize kramp geçirten o bunakça laflar! Neyse ki insanın o demode sanatını geviş getirmeye başlamadılar henüz; onlar için yeni bir sanat üretmeliyiz! Biz gençler, geleceğin semenderizmine giden yolları döşüyoruz: Bizler ilk semenderler olmak istiyoruz, bizler yarınların semenderleriyiz!   Dünyanın sürüklendiği cehennemi II. Dünya Savaşı’ndan çok önce fark eden yazarlardan Karel Çapek'in Semenderlerle Savaş'ı, kapitalizme ve ona koşut yükselen faşizme karşı bir uyarı niteliğinde…  1936'da yayımlanan bu başyapıt sadece içeriğiyle değil, biçimsel açıdan da öncü bir eser. Farklı anlatım teknikleri, epik-absürt öğeleri ve kara mizahıyla distopik roman türünün 20. yüzyıldaki en önemli örneklerinden biri olarak kabul edilen Semenderlerle Savaş, Ekin Uşşaklı'nın çevirisiyle…   "Çapek'in Avrupa'daki cehennemî delilikle ilgili satirik görüşleri kesinlikle büyüleyici." —Thomas Mann "Semenderlerle Savaş hiçbir zaman unutulmayacak… Çapek, romanlarıyla totaliter bir dünyanın dehşet verici görüntüsünü önceden gören belki de ilk Avrupalı yazardır." —Milan Kundera

***** Semenderlerle Savaş kitabını için satın alma linkleri:
Semenderlerle Savaş kitabını satın al

***** Semenderlerle Savaş indirme linkleri:
Semenderlerle Savaş kitabını PDF İndir
Semenderlerle Savaş kitabını ePub İndir
Semenderlerle Savaş kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Semenderlerle Savaş kitabını ele aldık. Semenderlerle Savaş kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Semenderlerle Savaş kitabının yazarı, Semenderlerle Savaş kitabının fiyatı ve Semenderlerle Savaş yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Semenderlerle Savaş kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Semenderlerle Savaş kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Semenderlerle Savaş kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Semenderlerle Savaş kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU