-->

Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
21. sayımızla huzurlarınızdayız. Yine dolu dolu bir içeriği sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kitap Haberlerinden “Dünya ve Türkiye Ne Okuyor?” sayfalarına, onlarca kitap eleştiri yazısından söyleşilere; hatırattan sinemaya, sosyolojiden şiire geniş bir sahada sadece iyi yazılar tam olarak burada! Soruşturma sayfamızda yayıncılara kulak vererek salgın sürecinin kendileri için nasıl geçtiğini ve yayıncıların baharı sayılan sonbahar aylarında okurları nelerin beklediğini sorduk. Bu kötü sürece rağmen genel anlamda umut rüzgarlarının estiğini görmek bizi çok heyecanlandırdı. Tabii yeni serileri ilk ağızdan, önden öğrenmek ayrı bir mutluluktu. Hocaların hocası Teoman Duralı ile içeride güzel bir söyleşi sizi bekliyor. “Ne Okur?” sayfamıza konuk olan Duralı’nın müzik zevkini keşfetmek spotify listelerinizi güncellemenizi gerektirebilir. Söyleşi sayfalarında ayrıca Nuh Muaz Kapan ve Kibele Yarman’ı ağırlıyoruz. “Benim Yazarlarım” köşesinin bu sayıdaki konuğu Cihan Aktaş oldu. Yazarlık ve okurluk yolculuğunun zengin duraklarını sunan Aktaş, keşfedilecek gizli adacıkların hâlâ orada bir yerde bizi beklediğini satır aralarında fısıldıyor. Aslında her okurun birkaç yılda bir bu tür yazılar yazıp şahsi arşivine atması gerektiği- ni düşünmeden edemedik. Kimlerden nasıl, neden, ne zaman etkilendiğimizi yıllar sonra görmek ilginç olabilirdi. Sayfalar arasında ilerlerken yeni köşelerimizden olan Kitap Tahlili’ni özellikle incelemenizi öneririz. 8 hanımefendi bir araya gelerek her sayıda farklı alanda bir kitabın derinliklerine inmeye çalışacaklar. Ortak noktaları, kesişimleri, ilginç görüşleri birlikte okumak için güzel bir fırsat olabilir. Mehmet Erturan, "Ya Kebikeç!" olarak bildiğimiz, eskilerin kitapların iç sayfalarına yazdığı dua niyetine sözlerin ne anlama geldiğini sorguluyor. S. Bilgehan Eren, Afrikalı Leo'daki Türkçe tercihlerini eleştiriyor. Halil Solak, kitap ve matbuat tarihine dair önemli bir kitabı inceliyor. Fatma Kebire Gündüz ve Sümeyra Çelebi, Ömer Faruk Dönmez'in eserlerine iki ayrı pencereden bakarak yeni bir tahlil imkanı sunuyor. “Keşke Çevrilse”, “Altı Çizili Cümleler”, “Okurname”, “Çocuk Edebiyatı”, “Dünyadan Kapak Tasarımcıları” gibi köşeler her zamanki yerinde sizi bekliyor. Okur, iyi kitapların ve iyi metinlerin peşinde koşmaya devam edecek. Bir sonraki sayıda görüşmek üzere. Saygılarımızla…

***** Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabını için satın alma linkleri:
Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabını satın al

***** Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 indirme linkleri:
Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabını PDF İndir
Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabını ePub İndir
Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabını ele aldık. Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabının yazarı, Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabının fiyatı ve Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Okur Kitap Dergisi Sayı: Sayı:21 Eylül-Ekim 2021 kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU