-->

3391 Kilometre Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün 3391 Kilometre kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. 3391 Kilometre kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

3391 Kilometre kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bir Mesafe Aşkı HikâyesiYağmur böyle güzel yağar mı bir daha şimdi çıkıp ıslanmazsak?'O gün, bana ‘Sinemaya gidelim mi? diye sordu. 3391 kilometre öteden, şehirlerce, denizlerce uzağımdan… Yanımdaki insanlar görmezken beni, o bana imkânsız olduğunu bile bile ‘Sinemaya gidelim mi? dedi…'Aylarca sesini duymadığınız, yüzünü görmediğiniz, dokunmadığınız, kokusunu almadığınız, aynı sokaktan geçme ihtimalinizin dahi olmadığı, aynı fotoğrafın içinde bile bulunamayacağınız, sizden kilometrelerce, hatta denizlerce, adalarca ve şehirlerce uzakta olan bir insana âşık olur muydunuz? Kendinize yapar mıydınız bunu?Bu hikâye, uzak bir ilişkinin hikâyesi! Birbirlerini görmeden ve duymadan, aylar boyunca gece gündüz konuşan; birbirlerine bu kadar uzak, ama bir o kadar da yakın olan; aralarına giren onca kilometreye rağmen birbirlerine âşık iki insanın hikâyesi! Burası bizim gezegenimiz, burada her şey anını bekler. Burası, bizim 3391 kilometrelik gezegenimiz…'Seni görmem için yanımda olmana gerek yok. Gözlerim kapalıyken de görebiliyorum seni. Zaten seni gözlerim kapalıyken görebiliyorum sadece…' Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** 3391 Kilometre kitabını için satın alma linkleri:
3391 Kilometre kitabını satın al

***** 3391 Kilometre indirme linkleri:
3391 Kilometre kitabını PDF İndir
3391 Kilometre kitabını ePub İndir
3391 Kilometre kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün 3391 Kilometre kitabını ele aldık. 3391 Kilometre kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda 3391 Kilometre kitabının yazarı, 3391 Kilometre kitabının fiyatı ve 3391 Kilometre yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız 3391 Kilometre kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece 3391 Kilometre kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz 3391 Kilometre kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. 3391 Kilometre kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU