-->

Huzursuzluğun Kitabı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Huzursuzluğun Kitabı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Huzursuzluğun Kitabı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Huzursuzluğun Kitabı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Fernando Pessoa, 1935 te öldüğünde, sandığında bıraktığı yapıtlarının sayısını kimse tahmin edemezdi. Onun elinden çıkmış şiirlerin, yazıların altında genellikle başka imzalar vardı. Ama bunlar yalnızca birer takma ad değil, öyküsü, geçmişi, yazgısı, dünya görüşü olan farklı kişiliklerdi. Pessoa nın ölümünden sonra elyazmaları derlenmeye başladığında, bitmemiş yapıtlar da bulundu içlerinde. Bernardo Soares imzalı Huzursuzluğun Kitabı da bunlardan biriydi. Tarihten, mitolojiden, edebiyattan, ruhbilimden haberdar bir 20. yüzyıl insanının gerçekliği yadsıyışının, kendini hayallere hapsedişinin güncesiydi bu. Gündüzleri bir kumaş mağazasında çalışan, geceleri yağmurun sesinde, ayak seslerinde yalnızlığını duyumsayan bir Lizbonluydu Bernardo Soares ya da Fernando Pessoa. Bugün Portekiz edebiyatının en önemli yapıtı sayılan Huzursuzluğun Kitabı ndaki her metin, kırık bir aynanın, gerçekliğin bir yanını yansıtan ve sonsuzca çoğaltan bir parçası. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Huzursuzluğun Kitabı kitabını için satın alma linkleri:
Huzursuzluğun Kitabı kitabını satın al

***** Huzursuzluğun Kitabı indirme linkleri:
Huzursuzluğun Kitabı kitabını PDF İndir
Huzursuzluğun Kitabı kitabını ePub İndir
Huzursuzluğun Kitabı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Huzursuzluğun Kitabı kitabını ele aldık. Huzursuzluğun Kitabı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Huzursuzluğun Kitabı kitabının yazarı, Huzursuzluğun Kitabı kitabının fiyatı ve Huzursuzluğun Kitabı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Huzursuzluğun Kitabı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Huzursuzluğun Kitabı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Huzursuzluğun Kitabı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Huzursuzluğun Kitabı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU