-->

John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Dublin, 1841. Aralık ayında soğuk bir sabah. Küçük bir oğlan çocuğu tatlı sözlerle kandırılıp annesinin yanından alınıyor ve vahşice katledilmiş olarak bulunuyor. Yoksulluk, eşitsizlik ve siyasal istikrarsızlığın egemen olduğu kentte işlenen onlarca elim cinayetten biri, ama diğerlerinden farklı olarak halkı galeyana sürüklüyor. Çünkü John Delahunt adında sorumsuz bir öğrenci olan katil, aynı zamanda Dublin Kalesi ndeki istihbaratçıların ücretli muhbiri. İşin tuhafı, katil ne işlediği cinayetten pişmanlık duyuyor ne de alacağı cezadan korkuyor. Hücresinde idam gününü beklerken serinkanlılıkla hikayesini kaleme almayı seçiyor.Tarihî bir araştırma yaparken tesadüfen bu olayın belgelerini bulan Andrew Hughes, 1841 de geçen hikâyeyi Dickens vari bir atmosferde ve gotik edebiyata yaraşır bir dilde aktarmayı ustalıkla başarmış. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabını için satın alma linkleri:
John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabını satın al

***** John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi indirme linkleri:
John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabını PDF İndir
John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabını ePub İndir
John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabını ele aldık. John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabının yazarı, John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabının fiyatı ve John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. John Delahunt: Bir Cinayetin Hikayesi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU