-->

Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Malum olduğu üzere kurban kesme ibadeti insanlık tarihi kadar eskidir. İnsanlık tarihi boyunca hemen hemen bütün ilahi dinlerde kurban kesmek, insanı Allah’a manen  yaklaştıran bir ibadet sayılmıştır. Şüphesiz ki kurban, kesme ibadeti Allah ile kul arasında kurbiyetin diğer bir ifade ile kulluk duygusuna dair bir hatırlatma ve faniliğe dair keskin bir işaret; metanetin ifadesi ve teslim oluşun kapısı; bir ibadet ve bir bayram vesilesidir.   Müslümanların  icma  ile  kabul  ettiklerine  göre  kurban  kesilebilen  hayvanlar (Kur’ân-ı Kerîm’de sözkonusu edilen) sekiz çifttir. Bunlar ise koyun, keçi, deve ve inek  türleridir. İbnu’l-Münzir dedi ki: el-Hasen bin Salih’den şöyle dediği nakledilmiştir: Yaban öküzü yedi kişi adına, ceylan da bir kişi adına kurban edilebilir.

***** Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabını için satın alma linkleri:
Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabını satın al

***** Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı indirme linkleri:
Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabını PDF İndir
Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabını ePub İndir
Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabını ele aldık. Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabının yazarı, Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabının fiyatı ve Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kur’an ve Sünnet Işığında Kurban Ahkamı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU