-->

Uyuyan Peri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Uyuyan Peri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Uyuyan Peri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Uyuyan Peri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Peri’nin uykusu belki de ölümün uykusuydu.” Cehennem Çiçekleri’nin devam kitabı Uyuyan Peri’de Başkomiser Teresa Battaglia, tüyler ürpertici bir soruşturmanın peşinde okuru nefes kesen bir yolculuğa davet ediyor.Altmışlarının ortasında ve Alzheimer’ın ilk evresinde olan Başkomiser Teresa, yıllardır çözümlenememiş bir cinayet yeniden gündeme gelince soruşturmayı aydınlatmak için görevine döner. İkinci Dünya Savaşı’nın sonlarına ait “Uyuyan Peri” tablosuna yapılan DNA analizinde, tabloda kullanılan kırmızı rengin insan kalbinden doku içerdiği ortaya çıkmıştır. Ressamı hâlâ hayattadır ancak inzivaya çekilmiş, etrafındakilerle iletişimi kesmiştir. Teresa kanıtları takip ederken kendini İtalya'nın el değmemiş bölgelerinden birinde, Slovenya sınırındaki Resia Vadisi’nde bulur. Bir yandan gizemli katilin kim olduğunu bulmaya çalışırken diğer yandan bölgenin trajik tarihini aydınlatarak okuru unutamayacağı bir maceraya sürükler.  Ilaria Tuti anneliği, aidiyeti, kişisel ve kolektif belleği masaya yatırdığı Uyuyan Peri’de partizanlardan tanrıça kültlerine, sırlarla dolu Resia Vadisi’nden çarpık bir aile hikâyesine kadar her sayfada katman katman açılan sürükleyici olay örgüsüyle okura elinden bırakamayacağı bir roman vadediyor.   “Ürpertici ve düşündürücü…” –The Guardian “Gösterişli buluşlara ve doğaüstü dokunuşlara meraklı okurlar için soluk soluğa bir hikâye.” –Kirkus Reviews  

***** Uyuyan Peri kitabını için satın alma linkleri:
Uyuyan Peri kitabını satın al

***** Uyuyan Peri indirme linkleri:
Uyuyan Peri kitabını PDF İndir
Uyuyan Peri kitabını ePub İndir
Uyuyan Peri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Uyuyan Peri kitabını ele aldık. Uyuyan Peri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Uyuyan Peri kitabının yazarı, Uyuyan Peri kitabının fiyatı ve Uyuyan Peri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Uyuyan Peri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Uyuyan Peri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Uyuyan Peri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Uyuyan Peri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU