-->

Beni Yavaş Öldür Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Beni Yavaş Öldür Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Beni Yavaş Öldür kitabını inceleyeceğiz. Çağatay Yaşmut tarafından yazılan Beni Yavaş Öldür kitabı 2019-04-06 tarihinde yayınlanmıştır. Beni Yavaş Öldür kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup OĞLAK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Beni Yavaş Öldür hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Çağatay Yaşmut tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Beni Yavaş Öldür Kitabı Tanıtım Bülteni

Çağatay Yaşmut tarafından kaleme alınmış Beni Yavaş Öldür kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir boyacı çocuğun vahşice öldürülmesiyle başlayan soruşturma, Başkomiser Galip ve ekibine kısa zamanda bir seri katilin, görünüşte birbirleriyle ilgisiz gibi duran cinayetleriyle karşı karşıya bırakır. Bir yandan sevgilisi Aylin'in yasını tutan, bir yandan depresyonuyla mücadele eden Başkomiser Galip belki de kariyerinin en zorlu vakasıyla uğraşmaktadır. Beyoğlu çıkmazı ve Şarkılar Susunca'dan sonraki Başkomiser Galip Polisiyesinin üçüncü kitabı okurlarıyla buluşuyor


Beni Yavaş Öldür Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Beni Yavaş Öldür


Beni Yavaş Öldür Kitabı İndirme Linkleri


Beni Yavaş Öldür Pdf İndirme Linkleri

Beni Yavaş Öldür Yandex Disk Pdf İndir

Beni Yavaş Öldür Google Drive Pdf İndir


Beni Yavaş Öldür Epub İndirme Linkleri

Beni Yavaş Öldür Yandex Disk Ebup İndir

Beni Yavaş Öldür Google Drive Epub İndir


Beni Yavaş Öldür Mobi İndirme Linkleri


Beni Yavaş Öldür Yandex Disk Mobi İndir

Beni Yavaş Öldür Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Beni Yavaş Öldür Etiketleri

Beni Yavaş Öldür kitabı hakkında genel bilgiler, Beni Yavaş Öldür kitabının yazarı kimdir, Beni Yavaş Öldür kitabının özeti, Beni Yavaş Öldür pdf indirme linki, Beni Yavaş Öldür epub indirme linki, Beni Yavaş Öldür mobi indirme linki, Beni Yavaş Öldür kitabını indir, Beni Yavaş Öldür kitabı tanıtım bülteni, Beni Yavaş Öldür arka kapak yazısı, Beni Yavaş Öldür kitabı kaç sayfa, Beni Yavaş Öldür hangi yayınevi tarafından basıldı, Beni Yavaş Öldür kitabının türü nedir, Beni Yavaş Öldür kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU