-->

İsimsiz Sesler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İsimsiz Sesler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İsimsiz Sesler kitabını inceleyeceğiz. Abdülkadir Özkan tarafından yazılan İsimsiz Sesler kitabı 2019-07-06 tarihinde yayınlanmıştır. İsimsiz Sesler kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup ASMAALTI YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İsimsiz Sesler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Abdülkadir Özkan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İsimsiz Sesler Kitabı Tanıtım Bülteni

Abdülkadir Özkan tarafından kaleme alınmış İsimsiz Sesler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Elinizdeki eserde Çehov ve Maupassant tarzı öykülerle karşılaşacağınız gibi bir de fabl yer almaktadır. Mecik Böcek'in fantastik dünyasını da buna dâhil edebiliriz. Ayrıca yer yer realist, romantik, spritüalist ve epik yaklaşımlarla karşılaşacağınız gibi yer yer teatral imgelerle bezenmiş hikâyelerde mevcut. Çağdaş temalarla seçilen öykülerden bir araya gelmiş özgün bir eser olarak;  yirmi iki güzel öyküyü siz değerli okurların, eleştirmenlerin görüş ve beğenilerine sunuyoruz.    "Azerbaycan Edebiyatının Dostu" olarak tanınan Abdülkadir Özkan'ın, Azerbaycan diliyle alakalı son zamanlarda yayınlanan birçok eserde imzası bulunmaktadır. Modern hikâyecilerden Galip Şefahet, Aslan Kuliyev, Elabbas Bağirov ve Eyvaz Zeynalov gibi ünlü edebiyatçıların eserlerini dilimize kazandırmıştır. Folklorik alanda çalışan sanatçı "Elbistan Masalları" adlı eseri derledikten sonra uzun hikâyelere geçişindeki bu ara dönem çalışmasıyla yeniden okurlarıyla buluşmakta…


İsimsiz Sesler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İsimsiz Sesler


İsimsiz Sesler Kitabı İndirme Linkleri


İsimsiz Sesler Pdf İndirme Linkleri

İsimsiz Sesler Yandex Disk Pdf İndir

İsimsiz Sesler Google Drive Pdf İndir


İsimsiz Sesler Epub İndirme Linkleri

İsimsiz Sesler Yandex Disk Ebup İndir

İsimsiz Sesler Google Drive Epub İndir


İsimsiz Sesler Mobi İndirme Linkleri


İsimsiz Sesler Yandex Disk Mobi İndir

İsimsiz Sesler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İsimsiz Sesler Etiketleri

İsimsiz Sesler kitabı hakkında genel bilgiler, İsimsiz Sesler kitabının yazarı kimdir, İsimsiz Sesler kitabının özeti, İsimsiz Sesler pdf indirme linki, İsimsiz Sesler epub indirme linki, İsimsiz Sesler mobi indirme linki, İsimsiz Sesler kitabını indir, İsimsiz Sesler kitabı tanıtım bülteni, İsimsiz Sesler arka kapak yazısı, İsimsiz Sesler kitabı kaç sayfa, İsimsiz Sesler hangi yayınevi tarafından basıldı, İsimsiz Sesler kitabının türü nedir, İsimsiz Sesler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU