-->

Melez Vampir / Kan Kehanetleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Melez Vampir / Kan Kehanetleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Melez Vampir / Kan Kehanetleri kitabını inceleyeceğiz. Jamie Manning tarafından yazılan Melez Vampir / Kan Kehanetleri kitabı 2012-08-01 tarihinde yayınlanmıştır. Melez Vampir / Kan Kehanetleri kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup BENDİS yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Melez Vampir / Kan Kehanetleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jamie Manning tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Melez Vampir / Kan Kehanetleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Jamie Manning tarafından kaleme alınmış Melez Vampir / Kan Kehanetleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Chance'ın kanı gelgit dalgaları gibi ağzımın içine akıyor büyüleyici tadı bütün oyuklara doluyordu. Azı dişlerim şehvetle yanıyor ve bol miktarda kanı en hızlı şekilde içiyordu. Chance'ın baygın inlemelerini duyabiliyordum ama ona bakmıyordum. Kanını içmeye devam ediyordum. Zihnim dumanlı bir mutluluk sarhoşluğu içinde yüzüyordu. Dünyadaki hiçbir şey beni insan kanının ne kadar lezzetli olduğu ve ne kadar mükemmel hissettirdiğine hazırlayamazdı. Dünyadaki hiçbir şey bu hısle boy ölçüşemezdı. O an bunca zamandır gerçek benliğimle savaşmış olduğumu farkettım. Benim kaderim vampir olmak için yazılmıştı. Mannıng'ın aksiyon dolu bu ilk kitabı tutkulu ve sürükleyici kitabi bir solukta okudum ve hala biraz daha ava blue ve chance istiyorum. Trısha Wolfe. "Destınys Fire'' kitabının yazarı


Melez Vampir / Kan Kehanetleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Melez Vampir / Kan Kehanetleri


Melez Vampir / Kan Kehanetleri Kitabı İndirme Linkleri


Melez Vampir / Kan Kehanetleri Pdf İndirme Linkleri

Melez Vampir / Kan Kehanetleri Yandex Disk Pdf İndir

Melez Vampir / Kan Kehanetleri Google Drive Pdf İndir


Melez Vampir / Kan Kehanetleri Epub İndirme Linkleri

Melez Vampir / Kan Kehanetleri Yandex Disk Ebup İndir

Melez Vampir / Kan Kehanetleri Google Drive Epub İndir


Melez Vampir / Kan Kehanetleri Mobi İndirme Linkleri


Melez Vampir / Kan Kehanetleri Yandex Disk Mobi İndir

Melez Vampir / Kan Kehanetleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Melez Vampir / Kan Kehanetleri Etiketleri

Melez Vampir / Kan Kehanetleri kitabı hakkında genel bilgiler, Melez Vampir / Kan Kehanetleri kitabının yazarı kimdir, Melez Vampir / Kan Kehanetleri kitabının özeti, Melez Vampir / Kan Kehanetleri pdf indirme linki, Melez Vampir / Kan Kehanetleri epub indirme linki, Melez Vampir / Kan Kehanetleri mobi indirme linki, Melez Vampir / Kan Kehanetleri kitabını indir, Melez Vampir / Kan Kehanetleri kitabı tanıtım bülteni, Melez Vampir / Kan Kehanetleri arka kapak yazısı, Melez Vampir / Kan Kehanetleri kitabı kaç sayfa, Melez Vampir / Kan Kehanetleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Melez Vampir / Kan Kehanetleri kitabının türü nedir, Melez Vampir / Kan Kehanetleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU