-->

Kripto Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kripto Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kripto kitabını inceleyeceğiz. Oğuz Gül tarafından yazılan Kripto kitabı 2015-07-02 tarihinde yayınlanmıştır. Kripto kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup AKIL FİKİR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kripto hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Oğuz Gül tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kripto Kitabı Tanıtım Bülteni

Oğuz Gül tarafından kaleme alınmış Kripto kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Korkma! Ölümden seni ecelin korur… En Masum Yalnızlıktır UYKU Gözleri bir anda açılmıştı. Kalkıp kalkmama konusunda kısa bir tereddüt yaşadı. Hareketlerinin bir robottan farksız olduğunu hissetmişti uyanır uyanmaz. Yattığı yerde bir an durup, düşündü. Kimdi o? Kim olduğunu bilmiyordu. Yavaşça doğruldu ve yüzünü hatırlayamadığını fark etti. Hareketlenmişti. Çevresini gözleriyle taradı. Darca bir odaydı, ayna aradı gözleri. Basitçe bir lavabo ve önünde sırrı paramparça olmuş eski bir ayna gördü. Solgun aynada gördüğü yüzünün, etkileyici bir yanı olduğunu düşündü. Pürüzsüz bir teni vardı. Sakalı yoktu. Ama traş olduğunu hatırlamıyordu. "Lanet olsun," dedi kim olduğunu hatırlamıyordu, sakal kimin umurundaydı? Kazınmış saçlarının sayesinde pürüzsüz olan kafasında elini gezdirdi. Oda çok sade döşenmişti. Tozla kaplanmış cama giderek dışarıya baktı. Eski bir binada olduğunu hissediyordu, sokak boştu. Karşıdaki binanın camları da kirden görünmüyordu. Sokak çok uzun değildi. Pencerenin izin verdiği kadarıyla sokağın bitimindeki binaya eğilerek baktı. Camın açılmayacağını düşünüyordu. Açmaya çalışanın elinde kalacakmış gibi duran bir görüntüsü vardı. Karşı binanın saçaklarına tünemiş birkaç güvercin gördü.


Kripto Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kripto


Kripto Kitabı İndirme Linkleri


Kripto Pdf İndirme Linkleri

Kripto Yandex Disk Pdf İndir

Kripto Google Drive Pdf İndir


Kripto Epub İndirme Linkleri

Kripto Yandex Disk Ebup İndir

Kripto Google Drive Epub İndir


Kripto Mobi İndirme Linkleri


Kripto Yandex Disk Mobi İndir

Kripto Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kripto Etiketleri

Kripto kitabı hakkında genel bilgiler, Kripto kitabının yazarı kimdir, Kripto kitabının özeti, Kripto pdf indirme linki, Kripto epub indirme linki, Kripto mobi indirme linki, Kripto kitabını indir, Kripto kitabı tanıtım bülteni, Kripto arka kapak yazısı, Kripto kitabı kaç sayfa, Kripto hangi yayınevi tarafından basıldı, Kripto kitabının türü nedir, Kripto kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU