-->

Mantıku’t Tayr (Manzum Tercüme) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) kitabını inceleyeceğiz. Feridüddin Attar tarafından yazılan Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) kitabı 2018-01-30 tarihinde yayınlanmıştır. Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) kitabı Doğu Klasikleri türünde yayınlanmış olup KARBON KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Feridüddin Attar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) Kitabı Tanıtım Bülteni

Feridüddin Attar tarafından kaleme alınmış Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Eser, tematik olarak Hüdhüd'ü kendilerine rehber seçen kuşların Simurg'u bulma macerasını anlatır. Attâr, "Mantıku't-Tayr" ile temsilî bir surette "Vahdet-i Vücut" anlayışını anlatmaktadır. Kuşlar, sâlikler, hakikat yolunun yolcularıdır. Hüdhüd de kılavuzları, yani mürşittir. Attâr, "Mantıku't-Tayr"da Hüdhüd'ün ağzından kuşların itirazlarına cevaplar verirken münasebet düşürerek hikâyeler söylemektedir. Bu hikâyelerin bir kısmı geçmiş erenlere ait, bir kısmıysa zamanında yaşayan veya çağdaşı olanlardan dinlediği hikâyelerdir.   Ahmet Metin Şahin, büyük şair ve düşünür Feridüddin Attâr'ın bu eserini hem manzum hem de açıklamalı nesir şeklinde Türkçeye kazandırmıştır.  


Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme)


Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) Kitabı İndirme Linkleri


Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) Pdf İndirme Linkleri

Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) Yandex Disk Pdf İndir

Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) Google Drive Pdf İndir


Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) Epub İndirme Linkleri

Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) Yandex Disk Ebup İndir

Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) Google Drive Epub İndir


Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) Mobi İndirme Linkleri


Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) Yandex Disk Mobi İndir

Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) Etiketleri

Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) kitabı hakkında genel bilgiler, Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) kitabının yazarı kimdir, Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) kitabının özeti, Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) pdf indirme linki, Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) epub indirme linki, Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) mobi indirme linki, Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) kitabını indir, Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) kitabı tanıtım bülteni, Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) arka kapak yazısı, Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) kitabı kaç sayfa, Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) hangi yayınevi tarafından basıldı, Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) kitabının türü nedir, Mantıku't Tayr (Manzum Tercüme) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU