-->

Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 kitabını inceleyeceğiz. İnci Aral tarafından yazılan Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 kitabı 2017-11-08 tarihinde yayınlanmıştır. Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İnci Aral tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 Kitabı Tanıtım Bülteni

İnci Aral tarafından kaleme alınmış Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İlk kez 1994 yılında Yeni Yalan Zamanlar adıyla yayımlanan Yeşil, hem İnci Aral'ın yazarlığında yeni bir dönemeç oluşu hem de bugünün Türkiye'sini o zamandan görebilmesiyle önemini sürdürüyor. Dinsel baskı ile yetişmiş, aile içi cinsel taciz mağduru genç bir kadınla umutsuz, intiharın eşiğinde genç bir gazetecinin imkânsız aşkları çevresinde, eski eser kaçakçısı bir dayı, köşe dönmüş bir fotoğrafçı, tarikatçı punk sevgili gibi tiplerle gelişen anlatı Aral'ın sonraki romanlarının da temellerini attığı bir eser. Yeşil, dokunaklı aşk hikâyesine koşut olarak politik bir kurguya da sahip. Dinci ideolojiye dayalı bir siyasi parti iktidara gelmiş ve anayasayı değiştirmiştir. Bir kaos ortamında olmaz sanılan şeyler olmaktadır. Bu arada yönetimin sanat düşmanı yasakçı tutumu yüzünden üretemez duruma gelmiş sanatçılar gizli bir merkezde toplanarak zararsız, suya sabuna dokunmayan eserler üretmeye zorlanırlar. Yeşil, yoğun içeriği ve ilginç kurgusuyla yeni bir dil ve duygu iklimi yaratan ve bizi inanmadığımız gerçekler ve kolayca inandığımız yalanlarla yüzleşmeye davet eden sarsıcı bir roman.


Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1


Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 Kitabı İndirme Linkleri


Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 Pdf İndirme Linkleri

Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 Yandex Disk Pdf İndir

Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 Google Drive Pdf İndir


Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 Epub İndirme Linkleri

Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 Yandex Disk Ebup İndir

Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 Google Drive Epub İndir


Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 Mobi İndirme Linkleri


Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 Yandex Disk Mobi İndir

Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 Etiketleri

Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 kitabı hakkında genel bilgiler, Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 kitabının yazarı kimdir, Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 kitabının özeti, Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 pdf indirme linki, Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 epub indirme linki, Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 mobi indirme linki, Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 kitabını indir, Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 kitabı tanıtım bülteni, Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 arka kapak yazısı, Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 kitabı kaç sayfa, Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 hangi yayınevi tarafından basıldı, Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 kitabının türü nedir, Yeşil / Yeni Yalan Zamanlar -1 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU