-->

Bir Artı Bir Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bir Artı Bir kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bir Artı Bir kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bir Artı Bir kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bekâr bir anne. Kaotik bir aile. İlginç bir yabancı. Senden Önce Ben ve O Yıldızın Altında nın yazarından karşı konulmaz bir aşk hikâyesi.Kocası birdenbire ortadan kaybolan, matematik dehası kızı ve ergen üvey oğluyla baş başa kalan Jess çok zor durumda. İki işte çalışıyor. Kızını parasızlıktan matematik olimpiyatlarına götüremediği için kalbi paramparça.Bir gün yazlık evini temizlediği, teknoloji milyarderi, hatalarının kaosunda kaybolmuş Ed, Jess in kızını matematik olimpiyatlarına götürmeyi teklif ediyor. Ve bu birbirinin zıddı kadın ile adam arasında mükemmel bir macera başlıyor. 'Jojo Moyes aşk, romantizm ve komediyi coşkuyla yan yana getiren bir kraliçe adeta… Senden Önce Ben i özleyen herkes bu romana bayılacak!'New York Times Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Bir Artı Bir kitabını için satın alma linkleri:
Bir Artı Bir kitabını satın al

***** Bir Artı Bir indirme linkleri:
Bir Artı Bir kitabını PDF İndir
Bir Artı Bir kitabını ePub İndir
Bir Artı Bir kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bir Artı Bir kitabını ele aldık. Bir Artı Bir kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bir Artı Bir kitabının yazarı, Bir Artı Bir kitabının fiyatı ve Bir Artı Bir yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bir Artı Bir kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bir Artı Bir kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bir Artı Bir kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bir Artı Bir kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU