-->

Gavur Elo Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gavur Elo Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gavur Elo kitabını inceleyeceğiz. Baran Fundermann tarafından yazılan Gavur Elo kitabı tarihinde yayınlanmıştır. Gavur Elo kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup BELGE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gavur Elo hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Baran Fundermann tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gavur Elo Kitabı Tanıtım Bülteni

Baran Fundermann tarafından kaleme alınmış Gavur Elo kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

'Neo, İran'a kaçmaya çalışan Taşnak Partisi'ne mensup bir Ermeni birliği eşliğindeki grupla savaşırken, içlerinden güzel mi güzel bir kadının çocuğuna sarılıp ağladığını görmüş. Derler ki, bu biçarenin feryadı yeri göğü birbirine katarmış. Çünkü, kocası öldürülmüş, kimi kimsesi kalmamış, kucağındaki o zavallı, küçücük oğlundan başka. Neo hem güzel anneyle hem de feryada dayanamayıp ikisini de himayesine almış. Artık güzel kadın, Neo'nun ikinci eşi olmuş. Adının Pemığ olduğu söylenen bu kadın, yaşadıklarına dayanamayıp, oğluna rağmen, daha sonraları intihar etmiş. Kadın, Melko adındaki eski eşini, çocuğunun babasını pek severmiş. Erivan radyosunun hep çaldığı 'Mıho' türküsü işte bu Neo'nun dedesiyle ilgiliymiş. Bunlar sülalece gözükara savaşçıymış.'


Gavur Elo Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gavur Elo


Gavur Elo Kitabı İndirme Linkleri


Gavur Elo Pdf İndirme Linkleri

Gavur Elo Yandex Disk Pdf İndir

Gavur Elo Google Drive Pdf İndir


Gavur Elo Epub İndirme Linkleri

Gavur Elo Yandex Disk Ebup İndir

Gavur Elo Google Drive Epub İndir


Gavur Elo Mobi İndirme Linkleri


Gavur Elo Yandex Disk Mobi İndir

Gavur Elo Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gavur Elo Etiketleri

Gavur Elo kitabı hakkında genel bilgiler, Gavur Elo kitabının yazarı kimdir, Gavur Elo kitabının özeti, Gavur Elo pdf indirme linki, Gavur Elo epub indirme linki, Gavur Elo mobi indirme linki, Gavur Elo kitabını indir, Gavur Elo kitabı tanıtım bülteni, Gavur Elo arka kapak yazısı, Gavur Elo kitabı kaç sayfa, Gavur Elo hangi yayınevi tarafından basıldı, Gavur Elo kitabının türü nedir, Gavur Elo kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU