-->

Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi kitabını inceleyeceğiz. Ekrem Sunar tarafından yazılan Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi kitabı 2003-05-01 tarihinde yayınlanmıştır. 135 sayfa olarak yayınlanan Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup ELMA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ekrem Sunar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Ekrem Sunar tarafından kaleme alınmış Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Genişçe bir harita üzerinde, bir fotoğraf makinesi, bir kalem ve küçük bir not defteriyle 39 yıl boyunca haber peşinde koşan gazeteci, tanıklıklarının yanına bir de başına gelen trajikomik hikayeleri koyuyor. 1971 yılındaki Bingöl Depremi gibi doğal afetlerden, Kahramanmaraş'ta meydana gelen politik toplu cinayetlere; Diyarbakır Devlet Güvenlik Mahkemeleri'nde süren 12 Eylül duruşmalarının gözden kaçmış ayrıntılarına; koruculuk sisteminin yerleştirilmesi için kendilerine görev verilen aşiret ağalarına, oradan da Talabani ve Barzani ile yapılmış görüşmelere kadar geniş bir dosya sunuyor önümüze. Bu sunumu yaparken de başına gelen olayları hicvetmeyi elden bırakmıyor. ''Haber şuydu: 'DİYARBAKIR'DA ET'E 2.5 LİRA ZAM YAPILDI.' Altında ise, sıkıyönetim komutanlığının bilmem kaç nolu bildirisi: 'DİYARBAKIR'DA ET'E ZAM YOK.' Yani, sıkı yönetim komutanlığı 'zam yok' diyor, ben 'zam var' diyordum. İster istemez, 'Evet ben yazdım komutanım. Ama belediye ercümeni kararı var.' Bir anda kendimi ünlü Kurtoğlu Kışlası'nın tutukevinde buldum... Çantadan saç kesme makinesi, makas çıkarıldı, çalışır vaziyete getirildi. Tutukevi komutanı 'Burada yönetmelik filan sökmez, benim kanunların söker.' diyerek tehdit savurdu. Kellemi ve bıyıklarımı berber askerin eline teslim ettim. Tutukevi Komutanı beni bir güzel temizlemiş, tüyü yolunmuş kuşa çevirmişti!''


Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi


Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi Kitabı İndirme Linkleri


Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi Pdf İndirme Linkleri

Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi Yandex Disk Pdf İndir

Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi Google Drive Pdf İndir


Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi Epub İndirme Linkleri

Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi Yandex Disk Ebup İndir

Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi Google Drive Epub İndir


Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi Mobi İndirme Linkleri


Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi Yandex Disk Mobi İndir

Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi Etiketleri

Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi kitabı hakkında genel bilgiler, Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi kitabının yazarı kimdir, Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi kitabının özeti, Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi pdf indirme linki, Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi epub indirme linki, Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi mobi indirme linki, Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi kitabını indir, Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi kitabı tanıtım bülteni, Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi arka kapak yazısı, Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi kitabı kaç sayfa, Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi kitabının türü nedir, Düşük Yoğunluklu Haber Güncesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU