-->

Cenneti Gördüm Gözlerinde Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Cenneti Gördüm Gözlerinde Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Cenneti Gördüm Gözlerinde kitabını inceleyeceğiz. İsmail Sarıaydın tarafından yazılan Cenneti Gördüm Gözlerinde kitabı 2018-05-01 tarihinde yayınlanmıştır. Cenneti Gördüm Gözlerinde kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup EFSUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Cenneti Gördüm Gözlerinde hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İsmail Sarıaydın tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Cenneti Gördüm Gözlerinde Kitabı Tanıtım Bülteni

İsmail Sarıaydın tarafından kaleme alınmış Cenneti Gördüm Gözlerinde kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sevdiği kızın vefasızlığıyla sarsılan Arif aşka ve hayata inancını kaybetmek üzereyken çay bahçesinde bir Günlük bulur. Günlük üniversite öğrencisi bir kıza aittir. Okudukça kendinden geçer. Ne kadar da birbirimize benziyoruz, der. Günlerce o kızı arar fakat bulamaz.   Bir süre sonra Şeyda ile tanışır,aşık olur. Fakataklı hâlâ Günlük'teki kızdadır. Şeyda'ya evlilik teklif ederken öğrendiği küçük bir ayrıntı Arif'i şaşkına çevirecektir.


Cenneti Gördüm Gözlerinde Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Cenneti Gördüm Gözlerinde


Cenneti Gördüm Gözlerinde Kitabı İndirme Linkleri


Cenneti Gördüm Gözlerinde Pdf İndirme Linkleri

Cenneti Gördüm Gözlerinde Yandex Disk Pdf İndir

Cenneti Gördüm Gözlerinde Google Drive Pdf İndir


Cenneti Gördüm Gözlerinde Epub İndirme Linkleri

Cenneti Gördüm Gözlerinde Yandex Disk Ebup İndir

Cenneti Gördüm Gözlerinde Google Drive Epub İndir


Cenneti Gördüm Gözlerinde Mobi İndirme Linkleri


Cenneti Gördüm Gözlerinde Yandex Disk Mobi İndir

Cenneti Gördüm Gözlerinde Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Cenneti Gördüm Gözlerinde Etiketleri

Cenneti Gördüm Gözlerinde kitabı hakkında genel bilgiler, Cenneti Gördüm Gözlerinde kitabının yazarı kimdir, Cenneti Gördüm Gözlerinde kitabının özeti, Cenneti Gördüm Gözlerinde pdf indirme linki, Cenneti Gördüm Gözlerinde epub indirme linki, Cenneti Gördüm Gözlerinde mobi indirme linki, Cenneti Gördüm Gözlerinde kitabını indir, Cenneti Gördüm Gözlerinde kitabı tanıtım bülteni, Cenneti Gördüm Gözlerinde arka kapak yazısı, Cenneti Gördüm Gözlerinde kitabı kaç sayfa, Cenneti Gördüm Gözlerinde hangi yayınevi tarafından basıldı, Cenneti Gördüm Gözlerinde kitabının türü nedir, Cenneti Gördüm Gözlerinde kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU