-->

İçimdeki Budala Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İçimdeki Budala Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İçimdeki Budala kitabını inceleyeceğiz. Serdar Turgut tarafından yazılan İçimdeki Budala kitabı 2012-02-16 tarihinde yayınlanmıştır. 216 sayfa olarak yayınlanan İçimdeki Budala kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup DESTEK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İçimdeki Budala hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Serdar Turgut tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İçimdeki Budala Kitabı Tanıtım Bülteni

Serdar Turgut tarafından kaleme alınmış İçimdeki Budala kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu ülkede köşe yazarı olunca, isteseniz de siyasetin tamamen dışında kalamıyorsunuz. Siyasetin sorunları sizi içine çekip yutan bir canavar gibi, midesine indirip, öğütüyor. Sonra birden herkes birbirine benzeyen yazılar kaleme almaya başlıyor çünkü siyaset dünyası aslında çok kısıtlı ve dar bir dünya. Ben ilk günden beri hep bu kısıtlı dünyanın dışına çıkmak istedim ve çok şükür çıktım da... Mizah benim için yazarlığımın 'asıl' gücünü gösterdiğim yer. Mizahla birlikte popüler kültür, toplumu ve dünyayı anlamak için siyasetten çok daha fazla ipucu verir insana. Popüler kültürün kodlarını ve çok katmanlı anlamlarını çözümleme sürecinde kendinize ve hayata dair çok şeyi anlarsınız. Siyaset yazarken insan tam dürüst olamıyor ne yazık ki... Ben sadece mizah ve popüler kültür üzerine yazarken kendime ve dünyaya karşı dürüst olduğumu hissettim. İşte bu nedenle popüler kültür yazılarından oluşan ve okunması hayli keyifli olduğunu sandığım bu kitabı sunuyorum sizlere. Üstelik kitabın adı da bu dürüstlüğe atıf yapıyor. Dostoyevski'nin 'Budala' adlı romanını okuduysanız, kitabın adındaki budalanın anlamını da hemen kavrarsınız. Zihninizi okşayacağını sandığım bu kitabı okurken iyi eğlenceler diliyorum...


İçimdeki Budala Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İçimdeki Budala


İçimdeki Budala Kitabı İndirme Linkleri


İçimdeki Budala Pdf İndirme Linkleri

İçimdeki Budala Yandex Disk Pdf İndir

İçimdeki Budala Google Drive Pdf İndir


İçimdeki Budala Epub İndirme Linkleri

İçimdeki Budala Yandex Disk Ebup İndir

İçimdeki Budala Google Drive Epub İndir


İçimdeki Budala Mobi İndirme Linkleri


İçimdeki Budala Yandex Disk Mobi İndir

İçimdeki Budala Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İçimdeki Budala Etiketleri

İçimdeki Budala kitabı hakkında genel bilgiler, İçimdeki Budala kitabının yazarı kimdir, İçimdeki Budala kitabının özeti, İçimdeki Budala pdf indirme linki, İçimdeki Budala epub indirme linki, İçimdeki Budala mobi indirme linki, İçimdeki Budala kitabını indir, İçimdeki Budala kitabı tanıtım bülteni, İçimdeki Budala arka kapak yazısı, İçimdeki Budala kitabı kaç sayfa, İçimdeki Budala hangi yayınevi tarafından basıldı, İçimdeki Budala kitabının türü nedir, İçimdeki Budala kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU