-->

Kuğu Boynu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kuğu Boynu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kuğu Boynu kitabını inceleyeceğiz. Ayşegül Genç tarafından yazılan Kuğu Boynu kitabı 2019-04-22 tarihinde yayınlanmıştır. Kuğu Boynu kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup İZ YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kuğu Boynu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ayşegül Genç tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kuğu Boynu Kitabı Tanıtım Bülteni

Ayşegül Genç tarafından kaleme alınmış Kuğu Boynu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ayşegül Genç, Kuğu Boynu'nda bir saatin kadranını esas alarak hayatın döngüsünü okurlarının kalplerini kanatacak bir hikayeye dönüştürüyor. Maden kazasında vefat eden babasının ardından İstanbul'a yerleşen Mualla, onu gözeten eski bir mühendis Atilla, antika bir saatin peşindeki Metin, duvarın içinden gelen tik taklar ve Bülent, Celalli saatçi ve akıp duran zaman romanın karakterleri. Her şey yarım kalırken, tamamlanıyor romanda. Her şey tamamlanırken bir şeyler eksiliyor. Kuğu Boynu Ayşegül Genç'in Ölü Serçe Dönemeci ve Çile Kırgını'ndan sonraki üçüncü romanı.


Kuğu Boynu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kuğu Boynu


Kuğu Boynu Kitabı İndirme Linkleri


Kuğu Boynu Pdf İndirme Linkleri

Kuğu Boynu Yandex Disk Pdf İndir

Kuğu Boynu Google Drive Pdf İndir


Kuğu Boynu Epub İndirme Linkleri

Kuğu Boynu Yandex Disk Ebup İndir

Kuğu Boynu Google Drive Epub İndir


Kuğu Boynu Mobi İndirme Linkleri


Kuğu Boynu Yandex Disk Mobi İndir

Kuğu Boynu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kuğu Boynu Etiketleri

Kuğu Boynu kitabı hakkında genel bilgiler, Kuğu Boynu kitabının yazarı kimdir, Kuğu Boynu kitabının özeti, Kuğu Boynu pdf indirme linki, Kuğu Boynu epub indirme linki, Kuğu Boynu mobi indirme linki, Kuğu Boynu kitabını indir, Kuğu Boynu kitabı tanıtım bülteni, Kuğu Boynu arka kapak yazısı, Kuğu Boynu kitabı kaç sayfa, Kuğu Boynu hangi yayınevi tarafından basıldı, Kuğu Boynu kitabının türü nedir, Kuğu Boynu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU