-->

Aşiyan 1 / Virane Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Aşiyan 1 / Virane kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Aşiyan 1 / Virane kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Aşiyan 1 / Virane kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
POLAROİD FOTOĞRAFLAR HEDİYELİ   İnsan bir ölüme bir de sevdaya böylesine yenik düşüyormuş.  Bir ateş ancak başka bir ateşle bütünleşince büyüyormuş.   Bir tan vaktinde gece ile gün birbirinden ayrılırken sardı yangını. Şafak söktü, gün aydı, yabancısı olduğum barut kokusu ruhuma bulaştı.   “Sen benim evimsin Gülfem,” dedi bir yemin gibi. “Şu tenin, her karışını ezbere bildiğim, başkasının el sürmesine dahi izin vermeyeceğim vatanım. Benim tüm savaşlarım sana, senin uğruna. Sen buraya girdiğinden beri...” dedi elimi kalbinin üzerine koyarak. Avuçlarımın altında güçlü şekilde atan kalbini oldukça net hissettim. “Başkasına böyle attıysa namerdim!” dedi erkeksi gür sesiyle. “Bu can ki bu canana böylesine teslimken, buralar hep senin...” Sıcacık elini buz gibi elimin üstüne biraz daha bastırdı. “Sen benim.”

***** Aşiyan 1 / Virane kitabını için satın alma linkleri:
Aşiyan 1 / Virane kitabını satın al

***** Aşiyan 1 / Virane indirme linkleri:
Aşiyan 1 / Virane kitabını PDF İndir
Aşiyan 1 / Virane kitabını ePub İndir
Aşiyan 1 / Virane kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Aşiyan 1 / Virane kitabını ele aldık. Aşiyan 1 / Virane kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Aşiyan 1 / Virane kitabının yazarı, Aşiyan 1 / Virane kitabının fiyatı ve Aşiyan 1 / Virane yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Aşiyan 1 / Virane kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Aşiyan 1 / Virane kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Aşiyan 1 / Virane kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Aşiyan 1 / Virane kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

2 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU